Korte Menu Essenties en Smaken
Gerookte Oosterscheldepaling
truffel | burrata | knolselder
Nieroogkreeft
boekweitkoekje zoet-zout
groenteremoulade | preskop | mosterd
romige jus van verse kaas uit Brugge
Sorbet
Hertenkalf
bloedworst | dooierzwam | rode biet
* Assortiment geaffineerde kazen
gekozen door Michel van Tricht en Erik Murre
chutney – krentenbrood
Mandarijn - Speculoos - Mascarpone
Korte menu essenties en smaken: € 85
met bijpassende wijnen – water – koffie: € 143
volledig menu uitgenomen het kaasassortiment
*Extra kaaskar: € 22
met bijhorende wijn: € 30
Voor allergenen informatie kunt u zich steeds wenden tot iemand van de bediening, of u kunt de informatie op onze allergenen pagina raadplegen.
Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van volgende services te garanderen, sluit het restaurant in de namiddag om 17u00 en 's avonds om 00u30.