Menu Essenties en Smaken

 

Hapjes
aardappelkrokant | kikkererwt - medina - kaascrème
tartelette | ricotta - tomaat - limoenblad
bladerdeegkrokant | furikaki -  soya saké - octopus
toast | preskop - mosterd - green meat radish
kokkel | venkel - yoghurt - escabeche
gevulde pasta | gerookte paling - Thaïse curry

2 x Sint-Jakobsvrucht
maïs | taugé | jalapeño
gazpacho van kokos

 

 

Ganzenlever
terrine | appel | spekkoek

 

 

Sorbet 

 

 

* Zeebaars - Ossenstaart
pompoen | saffraan | mossel

 

 

Piepkuiken - Truffel - Kalfszwezerik
ballotine | biet | hibiscus | beukenzwam

 

 

** Assortiment geaffineerde kazen
gekozen door Michel van Tricht en Erik 
Murre
 
chutney – krentenbrood

 

 

Peer - Druif - Hazelnoot - Kombucha - Den

 

 

Assortiment Zoetigheden

 

 

 

 

Menu 'Essenties en Smaken'

Signature Amuse: € 25
met glas champagne: € 45

4 gangen: € 110
met bijpassende wijnen - water - koffie: € 185

* 5 gangen: € 130
met bijpassende wijnen - water - koffie: € 215

 ** Extra kaaskar: € 25
met bijhorende wijn: € 33

 

 

Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.

Voor allergenen informatie kunt u zich steeds wenden tot iemand van de bediening, of u kunt de informatie op onze allergenen pagina raadplegen.