À la Carte

Wij vragen om vanaf 6 personen te kiezen voor onze menu-formules,
dit om de vlotheid en kwaliteit van de service te kunnen verzorgen.

Voorgerechten

 

Witte Asperge op Vlaamse Wijze
klassiek geserveerd
€ 52

 

Kingkrab - Gamba Rosso
carpaccio | granny smith | groene selder
€ 52

 

2 x Carabineros Garnaal - Kalf
- koude en warme bereiding -
koolrabi | granny smith | limoen | linde
€ 52

 

Eendenlever 
gebakken | rode biet | sjalot | ingelegde kers
jus van kriekbier en zwarte peper
€ 52

 

Nieroogkreeft - Asperge
aardappel | parmezaanse kaas | erwt | morielje
€ 52

 

5 x Oester 'Creuse'
tempura - preskop | aardappel | groene boontjes | platte kaas
tartaar - zoet-zure ui | pickels | rundsvlees
gepocheerd - 'Bloody mary' - tomaat | vodka | citroen
gratiné - spinazie | kaviaar
gemarineerd - risotto van groene kruiden | gerookte paling
€ 52

 

Kaviaar voorgerechten

 

2 x Heilbot - Kaviaar
witte asperge | peterselie | bottarga | hazelnoot
15g Kaviaar "oscietra heritage"

€ 75

 

6 Oester 'Creuse' - Kaviaar
gegratineerd | spinazie
15g Kaviaar "oscietra heritage"
€ 75

 

 

 

 

Hoofdgerechten

 

Jonge Tarbot - Wagyu A5
artisjok | gele biet | bosui | beukenzwam
€ 62

 

Zeebarbeel - Carabinero
risotto | wortel | sjalot
schuimende jus van wortel
€ 62

 

Zeetong - Kreeft
knolselder | spinazie | citroenmousseline
€ 62

 

Lamszadel
artisjok | boterraap | zwarte look
lasmjus met graantjesmosterd & Brugse Zot
€ 62

 

Reuzegamba
mozzarella | tomaat | basilicum
€ 62

 

Kreeft
bloemkool | dille | pasta
sauce vierge
€ 62

 

2 x Varkenstong - Knolselder - Kreeft
schuimige bouillon van gerookte knolselder & schartong
hutsepot | zoetzure sjalot | bieslook | graantjesmosterd
€ 62

 

 

Kaviaar Hoofdgerechten

 

Tarbot – Oester – Kaviaar 30 gr
ravioli | spinazie | champagne
kaviaar "oscietra heritage"
€ 115

 

Aardappel “Moscovite” 30 gr
klassieke versie
kaviaar "oscietra heritage"
€ 115

 

 

Nagerechten

Gesigneerd Emiel Meeuwis

 

Agrum - Mango - Kaneel
plant-based

 

Kokos - Basilicum - Banaan - Shizo

 

'Tout Chocolat'

 

Appel - Groene Curry - Soufflé

 

Mandarijn - Macadamia - Witte Chocolade - Groene Thee

 

Ons vanille-ijs
** Ook suikervrij te verkrijgen voor diabetici
Chocoladesaus of sinaaskaramel

 

-- alle nagerechten aan € 25 --

 

 

Kaas

 

Kaas volgens marktaanvoer

In samenwerking met Michel Van Tricht uit Berchem en Erik Murre uit 's Gravenpolder stellen wij wekelijks ons kaasassortiment samen.
Het aanbod wisselt regelmatig en is altijd een mix tussen klassieke kazen en nieuwe ontdekkingen, afhankelijk van de seizoenen, het aanbod en de rijpheid.

 

€ 30

 

Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.

 

Wij vragen om vanaf 6 personen te kiezen voor onze menu-formules,
dit om de vlotheid en kwaliteit van de service te kunnen verzorgen.