
Namens Sel Gris en Winesbyanton heet chef Frederik Deceuninck u van harte welkom.
Geniet van een avondje culinaire verwennerij met een ontdekkingstocht doorheen een selectie topwijnen u voorgesteld door Anton De Leersnyder.
Gastronomische Wijnavond
getekend 10 december 2024
Hapjes
aardappelkrokant | kikkererwt - medina - kaascrème
tartelette | ricotta - tomaat - limoenblad
bladerdeegkrokant | furikaki - soya saké - octopus
toast | preskop - mosterd - green meat radish
kokkel | venkel - yoghurt - escabeche
gevulde pasta | kreeft - krab
Christophe Crochet Brut Prestige
Platte Oester - Imperial Heritage Kaviaar
gin-tonic | komkommer | zurkel | jeneverbes
Waldschütz Fels Weissburgunder
Sint-Jakobsvrucht
carpaccio | knolselder | truffel
Meursault Les Vireuils 2020
Sorbet
Eendenlever
gebakken | rode biet | sjalot | ingelegde kers
jus van kriekbier en zwarte peper
Masintin Blanco de Itata 2022
Hazenrug "Harlekijn"
spruit | bosui | hibiscus | beukenzwam
Château Haut Fayan 2021 Puisseguin St-Emilion
'Tout Chocolat'
Waldschütz Ried Anzenthal 2022
Assortiment Zoetigheden
All-in formule Gastronomische Wijnavond: € 150
Winesbyanton | info@winesbyanton.be
Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.