Namens Sel Gris en Winesbyanton heet chef Frederik Deceuninck u van harte welkom.
Geniet van een avondje culinaire verwennerij met een ontdekkingstocht doorheen een selectie topwijnen u voorgesteld door Anton De Leersnyder.

 

Gastronomische Wijnavond

getekend 10 december 2024

 

 

Hapjes
aardappelkrokant | kikkererwt - medina - kaascrème
tartelette | ricotta - tomaat - limoenblad
bladerdeegkrokant | furikaki -  soya saké - octopus
toast | preskop - mosterd - green meat radish
kokkel | venkel - yoghurt - escabeche
gevulde pasta | kreeft - krab

Christophe Crochet Brut Prestige

 

 

Platte Oester - Imperial Heritage Kaviaar
gin-tonic | komkommer | zurkel | jeneverbes

Waldschütz Fels Weissburgunder

 

 

Sint-Jakobsvrucht
carpaccio | knolselder | truffel

Meursault Les Vireuils 2020

 

 

Sorbet 

 

 

Eendenlever 
gebakken | rode biet | sjalot | ingelegde kers
jus van kriekbier en zwarte peper

Masintin Blanco de Itata 2022

 

 

Hazenrug "Harlekijn"
spruit | bosui | hibiscus | beukenzwam

Château Haut Fayan 2021 Puisseguin St-Emilion

 

 

'Tout Chocolat'

Waldschütz Ried Anzenthal 2022

 

 

Assortiment Zoetigheden

 

 

 

 

 

All-in formule Gastronomische Wijnavond: € 150

 

 

Winesbyanton | info@winesbyanton.be

 

Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.